Våra tjänster   Miljö och kvalitet   Jobba hos oss   Offert   Om oss   Kontakta oss
 
 
Navigera: Startsidan / Offert
Behöver du en offertförfrågan?   Snabbfakta

Att kunna erbjuda våra tjänster till vår kunder är självklart en prioritering hos oss. Att kunna lämna en offert till en kund är ännu viktigare då vi ser det som den första riktiga kontakten mellan oss och våra framtida kunder. Därför har vi utvecklat en blankett för offertförfrågningar så att vi kan ge ett så pass korrekt pris som möjligt.

Det är viktigt att komma ihåg att det finns tillfällen då en offert måste kombineras med platsbesök för att vi och vår kund tillsammans ska gå igenom ett specifikt program för just det specifika arbetet. På detta sätt kan vi känna oss trygga att kunden vet vad man får sina pengar och vi kan optimera våra resurser till bästa möjliga resultat.

Ladda ner blanketten Offertförfrågan
Klicka här för att öppna och/eller ladda ner vår blankett för offertförfrågan. Observera att blanketten är i PDF format och man behöver ha Adobe Acrobat Reader installerat i datorn för att kunna öppna filen. Insticksprogrammet är gratis och finns att ladda ner på Adobes officiella hemsida.

Har du några frågor eller behöver du ber information är du mer än välkommen att kontakta oss.

Inkomna offertförfrågningar
Alla offertförfrågningar som inkommer till oss behandlas enbart när de har använt vår blankett som underlag.

Handläggningstid
Det är brukligt hos oss att svara på offert-förfrågningar inom tre arbetsdagar. Vissa perioder har hög arbetsbelastning vilket kan dubbla handläggningstiden.

 
Besök oss på Hallonbergsvägen 19 174 53 SUNDBYBERG
Kontakta oss per telefon 08-706 63 00 eller e-post kosmo@blixtmail.se