Våra tjänster   Miljö och kvalitet   Jobba hos oss   Offert   Om oss   Kontakta oss
 
 
Navigera: Startsidan / Nyheter
Nyheter och pressmeddelanden   Snabbfakta

På denna sida har vi samlat våra nyheter och pressmeddelanden som bolaget har släppt. Vi vill uppmärksamma att nyheter från oss får inte publiceras utan vårt skriftliga tillstånd. Pressmeddelanden får användas fritt med hänvisning till vår hemsida.

Observera att alla namn, logotyper och andra bilder som tillhör andra företag får inte användas av tredje parter utan deras respektive tillstånd. Våra nyheter får inte publiceras i delar eller tagna ur kontext som kan leda, direkt eller indirekt, till att företagets namn beblandas med verksamheter som kan skada vårt bolag.

Ny hemsida för Kosmo Miljötjänst AB
Måndag 13 oktober 2014
I vårt utvecklingsarbete har vi de senaste månaderna samarbetat med en extern konsult med att ta fram en ny grafisk profil för vårt företag. Den nya profilen är modern och genomsyrar hela vår verksamhet då den fastsäller de grafiska former på all tryckt och digitalt material som tas fram för vårt arbete så som kuvert, visitkort, leveranskartonger m.m.

Utöver det har vi också utvecklat en ny hemsida då vi anser att den snabba och effektiva digitala kontakten med våra kunder och vår omvärld är nödvändig i led med våra mål gällande personlig kundkontakt. På den nya hemsidan kan vi presentera vår verksamhet på ett bättre sätt och samtidigt ge våra (framtida) kunder den information man behöver om oss och vårt sätt att arbeta.

Kosmo Miljötjänst AB sponsrar Akropolis IF
Måndag 4 mars 2013
I vår strävan att samarbeta med och bidra till den lokala idrotten, har vårt företag valt att sponsra norrortsföreningen Akropolis IF som i år spelar med sina herrar i SvFF:s Division 2 norra Svealand. Vårt samhällsengagemang är en viktig del av vår strategi om att aktivt medverka i våra lokala ungdomars utbildning och hälsa och det är därför vi väljer att sponsra kultur- och idrottsföreningar i vårt närområde.

Nedladdningar
Om behov finns för vår grafiska profil och logotyp, ber vi er kontakta oss för vidare information.

 
Besök oss på Hallonbergsvägen 19 174 53 SUNDBYBERG
Kontakta oss per telefon 08-706 63 00 eller e-post kosmo@blixtmail.se