Våra tjänster   Miljö och kvalitet   Jobba hos oss   Offert   Om oss   Kontakta oss
 
 
Navigera: Startsidan / Miljö och kvalitet
Att tänka på miljön och kvaliten   Snabbfakta

Att begreppet miljö återfinns i vårt företagsnamn är ingen tillfällighet. Vi på Kosmo lägger stor vikt på miljön och arbetar aktivt med att förbättra och effektivisera vårt miljöarbete inom företaget, bland våra medarbetare och i våra arbetsrutiner.

Forskningsrapporter har bevisat åtskilliga gånger att påfrestningarna i vår närmiljö är grunden till den stora miljöförstöringen som pågår globalt. Vi på Kosmo vet att vi inte kan ändra på den globala situationen men vi anser att det är vår skyldighet att dra vårt strå i förbättrningen av miljön som vi lever och verkar i.

Miljövänliga produkter i vår närmiljö
Vår bransch innehåller många kemikalier och ämnen som direkt bidrar till miljöns förstörelse, därför har vi beslutat att all material och maskiner som vi använder i vårt dagliga arbete ska vara miljömärkt enligt svensk standard. Det betyder i praktiken att vi enbart använder produkter som är Svanen- respektive EU Blommor-märkta.

Gröna tankar på oss alla
Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare har dagliga miljövänliga rutiner. Som en självklar följd till vårt miljöarbete, utbildar vi kontinuerligt bår personal medn nya arbetsrutiner och användande av vårt material och maskiner för att ha så lite avfallsmängder som möjligt.

Utbildning och kunskapsinhämtning sker alltid av auktoriserade aktörer i branschen så som Svenska Byggindustrier. Till denna grundfilosofi kan vi tillägga att vi kör enbart fordon med miljövänlig diesel och all materialleveranser sker efter ett specifikt schema för att undvika onödig förbränning av bränsle.

Kvalitetssäkrade arbetsrutiner
Att vara miljömedvetedna är en självklarhet, detsamma gäller kvaliten på våra tjänster som vi utför för våra kunder. Att ha mångåriga kundrelationer bygger på tillit och bra service från vår sida, därför handplockar vi vår personal för att kunna tillhandahålla rätt arbetskraft till rätt projekt, oavsett tidsperiod eller kvantitet. Vi på Kosmo ser våra kunders arbetsytor som våra egna, därför lägger vi extra mycket energi på att genomföra våra tjänster på bästa möjliga sätt med rätt material och maskiner men framförallt med medarbetare som har förutsättningarna att genomföra sina respektive uppdrag.

Kontantan är att våra kunder ska känna sig trygga med vår närvaro på sina arbetsplatser, oavsett om det är ett kontor eller byggarbetsplats.

Fordon
Vår fordonspark består enbart av miljövänliga diesel bilar. Vi använder minibussar för transport av personal för att minska förbrukningen av drivmedel och levererar material utifrån planlagt schema för mindre körningar.

Kemikalier och ämnen
Alla kemikalier och andra ämnen som vi använder är miljömärkta med Svanen eller EU Blommor.

 
Besök oss på Hallonbergsvägen 19 174 53 SUNDBYBERG
Kontakta oss per telefon 08-706 63 00 eller e-post kosmo@blixtmail.se