Våra tjänster   Miljö och kvalitet   Jobba hos oss   Offert   Om oss   Kontakta oss
 
 
Navigera: Startsidan / Jobba hos oss
Vi behöver alltid nya arbetshänder   Aktuella tjänster

Vår roll är att erbjuda servicetjänster och underlätta vardagen för våra kunder där dessa är verksamma. Kompetensen och arbetsuppgifterna finns alltid i bakgrunden och det krävs kunning personal för att kunna hantera och utföra dessa. Inget av det kan uppnås utan en tydlig strategi och ett fast ledarskap som bygger på ansvar och tillit.

Alla på Kosmo har samma värderingar som är grunden för vår verksamhet, att skapa gemenskap och visa respekt för varandra och våra kunders medarbetare. Dessa grundprinciper anser vi att man kommer långt med och i kombination med effektivt arbete och bra kompetens för alla arbetsmoment, sktrukturerar vi det dagliga arbetet och våra långsiktiga mål.

Att söka tjänster hos oss
Om du anser att allt detta passar in hos dig, kombinerat med att du tycker om att arbeta med att ge service tjänster till andra samt att eget ansvar och arbeta i grupp... då är du rätt person för oss. Om vi utlyser lediga tjänster, kommer de att finnas i den blåa rutan till höger under rubriken "Aktuellla tjänster".

Om inga tjänster är tillgängliga och du anser att passar in i vår verksamhet, är du mer än välkomen att skicka in ett personligt brev, CV och referenser till oss.

Vi ser helst att man söker våra lediga tjänster elektroniskt på vår e-postadress kosmo@blixtmail.se. Rubricera din e-post med "Arbetsansökan och ange alltid vilken tjänst du ansöker till.

Just nu söker vi ingen ny personal.

 
Besök oss på Hallonbergsvägen 19 174 53 SUNDBYBERG
Kontakta oss per telefon 08-706 63 00 eller e-post kosmo@blixtmail.se