Våra tjänster   Miljö och kvalitet   Jobba hos oss   Offert   Om oss   Kontakta oss
 
 
Navigera: Startsidan / Om oss
Om oss och vår verksamhet   Snabbfakta

Kosmo Miljötjänst AB (som är vårt fullständiga namn) öppnade sina portar hösten 2008 och erbjuder alla kunder helhetstjänster inom lokalvård och byggstädning samt kringliggande tjänster. Idag är vi 79 personer som arbetar i bolaget och har kunder i hela Stockholms län, tack vare våra effektiva och prisvärda tjänster.

Kosmo är ett serviceföretag med en mångårig yrkeserfarenhet inom städbranschen. Vår affärsidé går ut på att skräddarsy städprogram efter våra kunders behov där målet alltid är att arbetet utförs snabbt, effektivt och miljömedvetet. Självklart innehar Kosmo F-skattesedel.

Specialister på byggstädning
Vi på Kosmo är specialiserade på byggstädning och allt som den berörs av. Genom att samarbeta med de största aktörerna i byggbranschen har vi kunnat utveckla våra arbetsmetoder på ett sådant flexibelt sätt så att vi kan erbjuda våra kunder flexibla helhetslösningar till varje enskilt projekt.

Skräddarsydda städprogram
Självklart utför vi alla former av städning också. Skillnaden mellan oss och våra konkurrenter är att vi arbetar utifrån skräddarsydda program för varje enskild kund så att arbetsmiljön, oavsett plats och form, ska vara optimal för alla.

Kunder och referenser
Under åren har vi på Kosmo samarbetat med många kunder, både stora och små företag. Vi har till exempel pågående samarbeten med PEAB, Skanska, IL Recycling och många fler. Vid behov, lämnar vi gärna ut referenser till framtida kunder som vill få sig en egen uppfattning om vår verksamhet, vårt arbete och hur vi samarbetar med andra arbetsgivare.

Certifieringar, medlemskap och försäkring
Som specialiserat städföretag inom byggbranschen är vi medlemmar i Svenska Byggindustrier och Svenskt Näringsliv. Hela vår verksamhet är försäkrat hos Länsförsäkringar och alla våra anställda är pensionsförsäkrade i Fora. Alla anställda på Kosmo är legitimerade med ID06.

Seriös verksamhet
Sedan 2010 är vårt företag belönat med AA (god kreditvärdighet) av Soliditet. Guldbolag.se har 2014 belönat oss med VVV (högsta värderating) då våra resultat det senaste räkenskapsåret är bland de bästa i vår bransch.

 

 

Kosmo Miljötjänst AB har sitt säte i Sundbyberg och ägs av Sofia Papadopoulou.

Fullständigt namn
Kosmo Miljötjänst AB

Organisationsnummer
556754-1312

Verksamhet
Bolaget ska bedriva lokalvård, städning, bemanning, försäljning av lokalvårdsprodukter, åkeri- och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet (SNI 81210)

Revisionsbyrå
Mazars SET Revisionsbyrå AB

Försäkring
Länsförsäkringar Stockholm

Medlemskap
Svenska Byggindustrier och Svenskt Näringsliv

 
Besök oss på Hallonbergsvägen 19 174 53 SUNDBYBERG
Kontakta oss per telefon 08-706 63 00 eller e-post kosmo@blixtmail.se